TRAVEL AGAIN!

DON’T JUST DREAM, TRAVEL AGAIN!

Krijo një rezervim

Vendodhje e ndryshme e dorëzimit
Kontrollo ose ndrysho rezervimin tënd

Mbështetja e klientit

Gjeni çdo gjë që dëshironi të dini rreth kushteve, kërkesave dhe mundësive të marrjes me qira.

KLIENTËT TANË EKSPERIENCA

 • "Çfarë makine fantastike për udhëtimin tonë.Kjo ka bërë më të lehta dhe më të paharrueshme përvojat tona"

  - MATS ABRAHAMSSON, Sweden
 • "Faleminderit shumë për shpejtesine."

  - CHARLES DUNCAN, Ireland
 • "Shërbimi ishte i shkëlqyeshëm dhe ishte shumë e lehtë për ta marre makinen. Largimi ishte i njëjtë.Pervoja e lehtë dhe e mrekullueshme."

  - GUIDO VENDRAME, Brazil
 • "Përvojë e mirë dhe do te kthehemi serish. Shumë e rekomanduar për miqtë dhe familjen.Prenotim i thjeshte..."

  - HANS PETER ETZOLD, Germany
 • "Një shërbim i shkëlqyeshëm.Veprim i shpejtë në dhënien dhe marrjen e makinës .Makina ishte e pastër dhe e mirë ..."

  - MARTINA WITTEVEEN, Holland
 • "Eshte hera jona e dyte qe vijme ne te njejtin vend.Sherbimi eshte shume miqesor. Na shoqeruan nga aeroporti ne zyrë dhe anasjelltas .Një përvojë e mrekullueshme..."

  - OLIVIER GUILLAUME, France
 • "Vendi është shumë i përshtatshëm për marrjen dhe dorëzimin e makines. Shërbimi ndaj klientit është shumë miqësor duke i bërë pushimet tona te paharrueshme. E rekomandojme tek të gjithë!!"

  - ALESSNDRA FERRETTI, Italy
 • "Ata janë një alternativë për tu zgjedhur. Stafi i mirë dhe i rehatshëm. I like it .."

  - PELLINEN ROSA, USA
 • "Rekomanduar në mënyrë të sigurt.Njerëz miqësorë dhe shumë të shpejtë."

  - MATHIAS PATIAS GRUBER, Austria

Na kontaktoni

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »