Mirë se erdhët në Shqipëri

Mirë se erdhët në Shqipëri

Krijo një rezervim

Vendodhje e ndryshme e dorëzimit
Kontrollo ose ndrysho rezervimin tënd

Merrni nje makine me qera ne Durres Port

Ju mund te merrni nje makine me qera ne Durres Port.Ne Kemi nje pike meet & greet ne adresen:

Inside of Port in Durres City

Durresi mund te cilesohet nje nga qytetet me te bukura te Shqiperise,per qetesine dhe pamjen mbreselenese qe te ofron.Deti i cili shtrihet pergjete gjithe bregdetit te Durresit  ju jep mundesine te kaloni disa pushime te mrekullueshme.

Na kontaktoni

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »