Familja Carwiz qendron e lidhur nderkohe qe ju qendroni ne shtepi

Familja Carwiz qendron e lidhur nderkohe qe ju qendroni ne shtepi
Familja Carwiz qendron e lidhur nderkohe qe ju qendroni ne shtepi

Nga Kroacia në Greqi, Republika Czecheke, Polonia, Bosnja dhe Hercegovina, deri në Shqipëri, Marok dhe vendet e tjera të Carwiz, të gjithë punonjësit tanë po i dëgjojnë autoritetet gjatë pandemisë Coronavirus, duke punuar nga shtëpia dhe duke bërë pjesën e tyre në luftën kundër Covid-19.

Shikoni galerinë tonë për të parë se çfarë po bën familja Carwiz gjatë kësaj kohe.

Behuni te pergjegjshem dhe qendroni ne shtepi.

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »