Oferta e kaluar

Këtë Ditë Shën Valentini

Këtë Ditë Shën Valentini, krijoni përvoja romantike me deri në 20% zbritje nga automjetet tona.
Këtë  Ditë Shën Valentini

Nëse doni të surprizoni gjysmën tuaj më të mirë dhe ta bëni speciale Ditën e Shën Valentinit, merrni me qira një automjet dhe gëzoni një zbritje prej 20%.

Zbritje: deri në 20%

Periudha e prenotimit: 14.02.2020 - 16.02.2020

Periudha e qirasë: 14.02.2020 - 17.02.2020

Vlen për të gjitha kategoritë e automjeteve.

Zbritjet nuk mund të kombinohen ose transferohen në muajin vijues.

 

Vizitoni faqen tonë të internetit, profilin e Instagram ose kontaktoni stafin tonë miqësor në zyrën tuaj më të afërt Carwiz dhe krijoni përvoja romantike me një zbritje të veçantë prej 20%, në çdo cep të botës.

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »