Politika e Cookies

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookies. Duke bllokuar cookies, ende mund të shfletoni faqen, por disa nga zgjedhjet e saj nuk do të jenë në dispozicion.
Politika e Cookies
 1. HYRJE

Carwiz përdor cookies për të na ndihmuar të perdorim shërbimet, të mundësojmë funksionimin e duhur të faqes së internetit dhe t'ju ofrojmë një përvojë më të mirë të përdoruesit.

Ne e kuptojmë se privatësia juaj është e rëndësishme dhe duam të jemi transparente në lidhje me mënyrat e përdorimit të teknologjisë. Kjo deklaratë cookie shpjegon se si cookies dhe teknologji të tjera të ngjashme mund të ruhen në pajisjet tuaja dhe të përdoren kur vizitoni faqen tonë të internetit.

 1. ÇFARË ËSHTË COOKIE?

Një cookie është një skedar i vogël që ruan në kompjuterin tuaj web faqen që vizitoni. Cookie informon faqen e internetit se përdoruesi ekzistues është rilidhur duke kujtuar cilësimet e tij. Cookies regjistrojnë preferencat dhe cilësimet, futin ato në forma dhe informacione online për përdoruesit e regjistruar.

Cookies mund të ruajnë një gamë të gjerë informacionesh, por ky informacion mund të ruhet vetëm nëse përdoruesi e lejon atë - faqet e internetit nuk mund të kenë qasje në informacione që përdoruesi nuk i ka dhënë dhe nuk mund të hyjnë në skedarë të tjerë në kompjuterin e përdoruesit. Mund të ndryshoni preferencat tuaja në shfletuesin tuaj të Internetit dhe pastaj të zgjidhni nëse doni të miratoni ose refuzoni kërkesat e cookie-t nëse ruani automatikisht cookies kur mbyllni shfletuesin tuaj të internetit.

Cookies na lejojnë të masim pjesëmarrjen dhe burimet e trafikut në faqet tona të internetit në mënyrë që të përmirësojmë funksionalitetin dhe efikasitetin e faqeve tona.

Më shumë informacion mund të gjeni në www.allaboutcookies.org dhe www.youronlinechoices.eu

 1. Si ti c'aktivizojme Cookies?

Duke fikur cookies, vendosni nëse do të lejoni që ato të ruhen në kompjuterin tuaj. Cilësimet e cookie-ve mund të kontrollohen dhe konfigurohen në shfletuesin tuaj të internetit. Për informacion rreth cilësimeve të cookie-t, zgjidhni shfletuesin e internetit që po përdorni.

Ju ende mund të shfletoni faqet e internetit duke bllokuar cookies, por disa funksionalitete nuk do të jenë të disponueshme për ju.

 1. Cfare jane Cookies te perhershme?

Bllokimet e përhershme ose të ruajtura ruhen në diskun (kompjuterin tuaj) dhe mbeten atje edhe pasi të keni mbyllur shfletuesin tuaj të internetit. Ato përdoren për të ruajtur informacione të tilla si emri yt i identifikimit dhe fjalëkalimi, kështu që nuk duhet të identifikohesh për çdo vizitë në një vend të caktuar.

 1. Cfare jane Cookies te perkohshme?

Cookies e përkohshme ruhen përkohësisht në disk dhe fshihen pas mbylljes së shfletuesit të internetit. Me anë të faqes së tyre të internetit ata ruajnë informacione të përkohshme siç janë artikujt në një folder.

 1. Cilat jane"Cookies e pales së parë"?

"Cookies e partisë së parë" vijnë nga faqet e internetit që përdoruesit e shohin dhe mund të jenë të përhershme ose të përkohshme. Faqet e internetit dhe cookies përdoren për të ruajtur informacionin që do të ripërdoren kur vizitojnë faqen e internetit herën tjetër.

 1. Cilat jane ''Cookies te pales se trete''?

Kanë origjinën nga faqet e partnerëve të tjerë që po shihni. Palët e treta mund të mbledhin informacion rreth përdoruesve të vendeve të ndryshme dhe t'i përdorin ato për qëllime marketingu dhe analitike.

 1. A perdorin Websitet Cookies?

Po, në radhë të parë në mënyrë që faqet tona të internetit t'ju ofrojnë një eksperiencë më të mirë të përdoruesit.

 1. Cilat Cookie perdoren ne Site?

Ne përdorim cookie-t e pales se pare dhe i përdorim ato për të mbledhur informacione si me poshte:

 • Të dhënat e rezervimit
 • Të dhënat e sesionit të përdoruesit
 • Informacionin ne lidhje me monedhen qe perdorno
 • Nëse jeni duke përdorur një pajisje të lëvizshme
 • Nëse jeni duke përdorur një tabletë

Ky informacion është i nevojshëm për t'ju dhënë një eksperiencë më të mirë të përdoruesit.

 1. A kane perdorur site Cookies te pales se trete?

Ka disa shërbime të jashtme që i ruajnë cookies tek një përdorues. Këto cookies nuk e krijuan këtë faqe interneti, por disa shërbejnë për funksionimin normal të veçorive të caktuara që e bëjnë më të lehtë për përdoruesit të në përmbajtje. Ne aktualisht lejojmë:

Rrjete sociale

Përdoruesit mund të regjistrohen dhe të regjistrohen përmes llogarive të tyre në Facebook, Instagram, dhe LinkedIn. Gjithashtu, ndarja e artikujve shoqërorë në një rrjet social vë cookies në përdorim.

Ne gjithashtu përdorim cookies për qëllime reklamimi dhe me qëllim të analizimit të përdorimit të faqes së internetit dhe mënyrës në të cilën ato kryhen. Këto janë:

 • Google
 • Facebook

Më shumë informacion rreth përjashtimit të cookie-t

Aktualisht ka disa faqe web për të përjashtuar cookies për shërbime të ndryshme. Ju mund të lexoni më shumë në lidhjet e mëposhtme:

http://www.allaboutcookies.org/

http://www.youronlinechoices.eu/

http://www.networkadvertising.org/

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »