Mbështetja e klientit

Rezervimet

Ju mund ta anulloni rezervimin tuaj nëpërmjet llogarisë suaj të përdoruesit ose me formularin e rezervimit deri në 24 orë përpara se te merrni automjetin.

Nëse klienti nuk shfaqet, ose nuk e merr automjetin pa ndonjë arsye të vlefshme, ose pa anulimin e rezervimit, ne rezervojmë të drejtën për të ngarkuar shpenzimet e anulimit në kartën e tij të kreditit.

Edhe pse ka një llogari përdoruesi nuk është e nevojshme për të bërë një rezervim, ajo ju jep mundësinë për të gjetur faturat, përfitimet e veçanta, si dhe duke kontrolluar të gjitha lajmet dhe ofertat që janë në dispozicion për ju.

Ju gjithmonë mund të përdorni një kartë krediti të ndryshme per temarre makinen . Megjithatë, nëse nuk posedoni një kartë krediti tjetër, ju nuk do të jeni në gjendje të merrni makinen e zgjedhur.

Duhet të keni një kartë krediti të vlefshme, letërnjoftim dhe një patentë shoferi të vlefshëm, përveç kësaj, patentat e shoferit që nuk janë në skenarin latin, p.sh. kinezisht, japonisht ose cirilik, duhet të shoqërohen nga një patentë shoferi ndërkombëtar.

Fatkeqesisht, vetëm pronari i kartës së kreditit mund të nënshkruajë kontratën në emër të tij dhe të marrë automjetin.

Në këtë rast ju lutemi të informoni mbështetjen tonë të klientit.

Klienti që merr automjetin duhet të ketë dokumentet e tij personale (patentë shoferi dhe letërnjoftimi) si dhe një kartë krediti të vlefshme.

Ne ofrojmë një shërbim të tillë; megjithatë, duhet të njoftoni 48 orë para marrjes së automjetit dhe kjo ngarkohet për listën e çmimeve të shërbimeve tona shtesë.

Ne pranojmë të gjitha kartat e kreditit: Visa, MasterCard.

Shënim: nuk pranojmë karta parapagese ose elektronike, karta udhëtimi, as Visa Electron ose Maestro

Ju paguani per qerane e makines online ose ne rental desk.

Autorizimi ose depozita është një depozite e përkohshme e fondeve që garanton pagesën e shërbimeve të qirasë dhe shpenzimet e mundshme shtesë. Madhesia e depozitës varet nga kategoria e automjetit, periudha e qerasë dhe paketat e sigurimit.

Jo,fatkeqesisht kjo nuk është e mundur.

Na kontaktoni

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »