A jeni ju nje

EASYRUNNER?

( A jeni ju nje person qe deshironi ta beni ngarjen e mjetit tuaj me te lehte? )

Perse te zgjedhim automatik?

Përfitimet e marrjes me qera të automjetit me transmetim automatik janë  siguria dhe rehatia që është më e zakonshme në ngarjen urbane kur është e nevojshme për të ndryshuar shpejtësinë. Makinat automatike  jane komode  sepse reduktojne  perdorimin e freksionit.

Audi A3 Sportback, VW Golf Automatic, and VW Polo Automatic. *Ne nuk garantojme modelin,vetem kategorine.

Ku mund të merrni me qira këto makina?

Në të gjashtë zyrat e CARWIZ rent a car në qendër dhe aeroport zyrat në të gjithë Shqipërinë: Rent a car Tirana International Airport TIA ✓ Rent a car Tirana Downtown ✓Rent a car Durrës ✓Rent a car Shkodër ✓ Rent a car Rent a car Vlora ✓ Rent a car Saranda

Të gjitha zyrat
Automatik Ofertat e makinave:

Volkswagen AUTOMAT ose e ngjashme Detajet

Kompact
  • Volkswagen AUTOMAT
Fillon në: 51,48 EUR

Jeep Renegade ose e ngjashme Detajet

Luxury
  • Jeep Renegade
Fillon në: 135,51 EUR

Ju nevojitet ndihmë?

Ju gjithmonë mund të kërkoni bazën tonë të të dhënave

Qendra e mbështetjes

Bëni një telefonatë falas në shërbimin tonë të klientit

Mos humbisni këto oferta të mrekullueshme

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »