Ofertat e biznesit janë të ndërtuara mbi besimin

Përvoja nr. 3 Ofertat e biznesit janë të ndërtuara mbi besimin

Ofertë e limituar

Qera afatëgjata

Cfarë ofron këshilluesi biznesit?

Eksperti biznesit ofron shërbimin e makinave për një kohëzgjatje minimale prej 30 ditësh, si një alternativë efikase për një qira klasike të makinave. Të ulni kostot e flotës suaj të makinave dhe të rrisni efikasitetin e kompanisë tuaj duke u fokusuar në biznesin tuaj primar Ju mund të rrisni ose ulni numrin e automjeteve çdo muaj, si dhe kategoritë e automjeteve të këmbimit, sipas nevojave tuaja aktuale. Ju mund ta ktheni automjetin para kohës së caktuar dhe ju paguani vetëm për periudhën që e përdorni . Ne ju paraqesim me faturën tuaj çdo muaj, kështu që do të keni një llogari të detajuar dhe në kohë të shpenzimeve tuaja, ndërsa ne llogarisim fletën tuaj të shpenzimeve për kilometrazhin (sipas nevojave tuaja) në baza gjysmë viti, vit ose në fund të periudhës suaj të qirasë. Oferta jonë përfshin të gjitha shpenzimet administrative të lidhura me automjetin (shpenzimet teknike dhe të regjistrimit, sigurimet, taksat, tarifat RTV), tarifat e automjeteve dhe të gjitha tarifat vjetore të mirëmbajtjes.

Qera operacionale ose qera afatëgjatë?

Këtu janë disa nga dallimet kryesore, të cilat kryesisht mbështeten në anën afatgjatë të qerasë, por ju jeni vendimarrësi.

Qera Operacionale
Qera afatëgjatë
  • Pjesëmarrja financiare e përdoruesve në kontraktimin me qira

  • Financimi i automjeteve (Pagesat e qirasë / pagesës)

  • Sigurimi i detyrueshëm

  • Sigurimi i të gjithë riskut

  • Regjistrimi dhe shpenzimet e inspektimit teknik

  • Tatimet mbi mjetet motorike rrugore

  • Mirëmbajtja e rregullt dhe e jashtëzakonshme e automjetit

  • Asistenca dhe asistenca në rrugë

  • Ndërrimi i automjetit në rast të dështimit ose dëmtimit

  • "Door to Door Mundësia e kthimit të automjeteve të hershme pa kosto shtesë

Shërbimet e përfshira

Duke përfshirë çdo dhe të gjitha shërbimet që ju mund të keni nevojë në ofertën tonë, ju ndihmojmë të zhvendosni fokusin nga flota juaj në biznesin tuaj primar.

MODELET ME TE PERDORURA

Ne nuk paguajmë për konsultimet tona, ndjehemi të lirë të na afrohemi dhe të vendosim besimin tuaj në duart tona të afta.

Dëshironi te informoheni më tepër?

Ne kemi përgatitur një listë të pyetjeve më të shpeshta nga ju.

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »