Mbështetja e klientit

Perpara rezervimit

Kur bëni një rezervim, nuk keni nevojë të shkruani numrin e licencës së shoferit as informacionin tuaj, por ju duhet të keni një patentë shoferi të vlefshëm me ju për të marrë automjetin tuaj të zgjedhur.

Nëse jeni 18 vjeç ju mund të merrni me qira automjetet tona, por mbani parasysh se ata nën 21 vjeç duhet të paguajnë një tarifë shtesë të shoferëve të rinj të aplikueshëm për të gjithë shoferët e rinj të deklaruar në kontratë.

Po, gjatë rezervimit të automjetit, karta juaj e kreditit vërtetohet. Një kartë krediti e vlefshme është baza e çdo qiraje të automjetit, dhe në këtë mënyrë ne vërtetojmë vërtetësinë e saj. Karta jote e kreditit nuk do të ngarkohet gjatë këtij procesi.

Megjithatë, mund të mbani parasysh se personi që nënshkruan kontratën duhet të jetë mbajtësi i kartës së një karte krediti të vlefshme.

Ne pranojmë kartat e kreditit: Visa, MasterCard.

Shënim: nuk pranojmë karta parapagese(prepaid) ose elektronike, karta udhëtimi, as Visa Electron ose Maestro.

Jo, gjatë rezervimit ne vetëm vërtetojmë vërtetësinë e tij.

Edhe pse ne përpiqemi të mbajmë në mend çdo klient, fatkeqësisht nuk mund të garantojmë një model të veçantë, vetëm kategorinë e zgjedhur të makinave.

Ne ofrojmë një shërbim të tillë; megjithatë, duhet të pajtohemi 48 orë para marrjes së automjetit dhe kjo ngarkohet për listën e çmimeve të shërbimeve tona shtesë.

Ju mund të kontaktoni gjithmonë me mbështetjen tonë të klientit ose një nga zyrat tona.

Teprica e sigurimeve është shuma maksimale e klientit që mund të konsiderohet përgjegjës në rast aksidenti. Lartësia e saj varet nga kategoria e automjetit dhe shuma mund të kontrollohet gjatë procesit të rezervimit.

Teprica e sigurimeve është shuma maksimale e klientit që mund të konsiderohet përgjegjës në rast aksidenti. Lartësia e saj varet nga kategoria e automjetit dhe shuma mund të kontrollohet gjatë procesit të rezervimit.

SCDW (Super Collision Damage Waiver) është një sigurim shtesë që redukton pergjegjesine e shoferit nga demi i shkaktuar.

Eshtë një sigurim shtesë qe redukton pergjegjesine e shoferit nga nje pjese e aksesit ne Rst demi.

Ju mund ta ulni atë duke zgjedhur një paketë shtesë sigurimi, dhe për paketën e përzgjedhur aksesi është ulur ose hequr teresisht.

Ju mund ti gjeni paketat shtese te sigurimit gjate procesit te pick up.

Për të qenë të sigurt se pajisjet e dëshiruara do të jenë në dispozicion gjatë marrjes, ne ju këshillojmë ta rezervoni atë gjatë procesit të rezervimit të automjetit. Megjithatë, sipas disponueshmërisë ju gjithashtu mund ta kërkoni atë në zyrat tona.

Në përzgjedhjen tonë, GPS (satelit), Ndenjese femijesh /, zinxhirë të gomave etj.

Si klienti ynë, ju keni lirinë për të përdorur automjetin brenda Shqiperise, si dhe në vende të tjera. Megjithatë, në rast se planifikoni të përdorni makinën tonë jashtë kufijve të Shqiperise, paguhet një tarifë speciale.

Të gjithë klientët tanë kanë liri të lëvizjes. Sidoqoftë, një tarifë speciale aplikohet në një rast të tillë.

Oferta jonë e rregullt nuk ka një limit në kilometrazhin e bërë. Në rast të ofertave të veçanta, kufiri i kilometrazhit është gjithmonë i qartë.

Periudha maksimale e qirasë është 30 ditë. Sidoqoftë, në rast nevoje për një periudhë më të gjatë të qirasë sesa ajo e caktuar këtu, ju lutemi kontaktoni mbështetjen tonë të Klientit.

Automjetet tona mund të përdoren për disa orë sipas dëshirave tuaja, megjithatë shuma minimale e ngarkuar është gjithmonë 24 orë. Pick up, dhe drop off zgjidhet gjithmonë gjatë procesit të rezervimit.

Për tju ofruar klientëve tanë fleksibilitet, ne e kemi bërë këtë të mundshëm duke krijuar oferta me porosi (sipas rënies së lokacionit).

Po, CARWIZ ofron një shërbim të tillë. Mund të marrësh një automjet në një zyrë dhe ta kthesh në një vend tjeter. Ju mund të kontrolloni listën e zyrës, si dhe të zgjidhni marrjen dhe zbritjen e lokacionit gjatë procesit të rezervimit. Kostoja e këtij shërbimi ("Shërbim me një drejtim") do të llogaritet dhe shtohet në koston e qirasë gjatë rezervimit.

Gjatë procesit të rezervimit, ju duhet të deklaroni kohën e duhur të marrjes me qera te makines. Sidoqoftë, mund të ndryshoni kohën e deri në 12 orë para marrjes së automjetit.

Shënim: në rastin e ardhjes me shume vonese, ne kemi te drejte te mos e japim makinen.

Po, megjithatë në rast të marrjes dhe lenies jashtë orarit të punës së zyrave, tarifohet një tarifë e veçantë e cila është deklaruar gjatë procesit të rezervimit. Ju mund të kontrolloni orarin e punës të secilës zyrë në seksionin e Kontakteve.

Voucher juaj duhet të mbërrijë me e-mail. Ju lutemi kontrolloni informacionin tuaj .

Me paketa sigurimi shtesë, mund të ulni përgjegjësinë tuaj personale në rast të dëmtimeve të automjeteve. Mund të zvogëlohet ose hiqet tërësisht. Vlera e sigurimeve varet nga kategoria e automjetit, paketa e zgjedhur dhe shuma e ditëve për të cilën është marrë me qera.

  • SCDW (Super Collision Damage Waiver) është një sigurim shtesë që redukton aksesin (pjesëmarrja në dëm)ne lidhje me demtimin e bërë në trupin e automjeteve.
  • CDW + (Kompensimi i Dëmshpërblimit Plus) është sigurim shtesë i cili redukton nje pjese te pergjegjesise për dëmet e bëra në trupin e automjeteve.

Ndryshimi i lokacionit si dhe modeli i automjetit mund të ndryshohen deri në 48 orë para marrjes. Koha e marrjes se makines me qera mund të ndryshohet deri në 12 orë perpara.

Nëse e keni informuar zyren ne te cilen do te merrni makine me qera, automjeti juaj do të presë deri sa të mbërrini, përndryshe ne kemi kushtet e rezervimit në vijim

  • Nga 16 shtatori - 31 dhjetor i dhe. Janar - 14. qershor - 6 orë
  • Nga 15 qershor - 15 shtator - 1 orë

Na kontaktoni

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »