Mbështetja e klientit

Ne rast te problemeve teknike

Ju duhet te raportoni sa me pare humbjen ose vjedhjen e dokumentave dhe ne polici ku do të merrni një dokument konfirmimi të ngjarjes që ka ndodhur. Dhe sigurohuni që ta dorëzoni atë tek kolegët tanë në zyrë. Gjithashtu, ju lutemi na njoftoni për situatën në periudhën prej 24 orësh pasi ka ndodhur përmes postës elektronike ose duke telefonuar mbështetjen tonë teknike.

Në rast se keni humbur çelësat e makinës suaj, ju lutemi kontaktoni me mbështetjen tonë teknike e cila  do t'ju informojë për kostot që do t'i shtohen faturës tuaj gjatë dorezimit së automjetit.

Nëse automjeti me qira nuk mund të hapet, ju lutemi kontrolloni nëse celesi është dëmtuar mekanikisht ose nëse ka qenë nën ndikimin e ujit (p.sh. ka rënë çelësi në det).

Nëse nuk mund ta nisni automjetin, ndiqni këto hapa

 • Nëse keni një çelës mekanik (konvencional), zhbllokoni timonin duke e zhvendosur atë majtas dhe djathtas derisa ta aktivizoni kontaktin dhe nëse keni një çelës Bluetooth, zhvendosni kutinë kryesore larg pajisjes elektronike (smartphone, iPod etj. ) Kyçja Bluetooth duhet të jetë brenda veturës dhe të gjitha dyert duhet të jenë të mbyllura.
 • Në rast të një transmetimi

Per te kontrolluar llojin e karburantin ne pjesen e jashtme e rezervuarit të karburantit ka një shenim  me llojin e karburantit qe nevojitet..

 • KËSHILLA 1: Është gjithmonë e nevojshme të vendosësh më shumë se 10 litra karburante në mënyrë që automjeti të regjistrojë nivelin e karburantit të ri.
 • KËSHILLA 2: Gjithmonë sigurohuni që motori të jetë i fikur kur ngarkoni karburantin.

Funksioni i mbajtjes automatike e mban automjetin në një pjerrësi për nje fillim më të lehtë. Ky funksion, nëse frena mekanike / elektrike fiket, mban frenimin për disa sekonda derisa shoferi po kalon këmbën e tij në pedalin e gazit, kështu që makina nuk do të zbriste në pjerrësi. Shumica e makinave në flotën tonë janë të pajisura me funksionin e përmendur, megjithatë, në faqen tonë ju mund të gjeni specifikimet teknike dhe listën e pajisjeve që ka automjeti me qira, si dhe nëse ka funksionin e mbajtjes automatike ose jo.

Nëse automjeti furnizohet me llojin e karburantit të gabuar, ju lutemi mos e nisni motorin për të mbrojtur automjetin nga ndonjë dëmtim tjetër. Ju lutemi të kontaktoni ndihmën tonë teknike që do të organizojë  zgjidhjen më të mire për ju, në mënyrë që të mund të vazhdoni udhëtimin tuaj pa ndonjë komplikacion të mëtejshëm.

 • KËSHILLA: Para karburantit gjithmonë sigurohuni që karburanti është i pershtatshem me makinën tonë, sipas etiketave në automjet

Nëse automjeti me qira rrjedh karburant gjatë levizjes, provoni dhe ndaloni automjetin në kushtet më të sigurta të mundshme, ndizni të gjitha 4 dritat sinjalizuese, mbyllni motorin, aktivizoni frenin e duarve dhe vendosni trekëndëshin e sinjalit në distancën e duhur nga automjeteve.

Nëse automjeti juaj është i pajisur me një kufizim të shpejtësisë, ju lutemi kontrolloni  limitatio per te pare  nëse kufizimi është i ndezur. Nëse përgjigjja është negative, ju lutemi kontrolloni panelin e instrumenteve për dritat dhe paralajmërimet .

Në një rast të tillë, provoni dhe ndaloni automjetin në kushtet më të sigurta të mundshme, ndizni të gjitha 4 dritat e sinjalit, mbyllni motorin, aktivizoni frenat e dores. Pas ndalimit të automjetit, jini të kujdesshëm dhe vendosni në jelek reflektues dhe trekëndëshin e sinjalit në distancën e duhur nga automjeti.Në rast të një mosfunksionimi të automjetit  ndizni dritat. Para se të kontaktoni me mbështetjen teknike, përgatitni informacionin e nevojshem, numrin e regjistrimit të automjetit, vendndodhjen e saktë  (adresa, kilometrat e autostradës ose koordinatat GPS) dhe informacione mbi natyrën e mosfunksionimit. Nëse riparimi i automjetit nuk mund të përfundojë në 24 orë ne do t'ju ofrojmë një automjet zëvendësues ose një mënyrë alternative për të vazhduar udhëtimin tuaj.

 • SHËNIM: Klienti duhet të presë për asistencën e rënë dakord ne rrugë dhe duhet të informohet për ardhjen e tyre dhe çdo informacion tjetër te rendesishem
 • SHËNIM: Procedura e mësipërme është e vlefshme edhe për Republikën e Shqipërisë dhe për vendet e huaja.

Në rastin e një mosfunksionimi të shkaktuar nga një gomë e rene  ju lutemi nderojeni ate  me një gomë rezervë sipas udhëzimeve të mëposhtme.

Motoja jonë po krijon përvoja. Për këtë ne bëjmë gjithçka që klientët tanë të jenë plotësisht të kënaqur me cilësinë e shërbimit të ofruar. Ne jemi miqësore,ne duam që kafshët tuaja të jenë me ju. Meqë cilësia e lartë është me rëndësi të madhe për ne, ne kërkojmë qe nese transportoni kafshe, ju lutemi ti mbani ne transportuesit e tyre perkates.

Jo, dëmtimet ndaj gomave nuk mbulohen nga sigurimi.

Në rast të aksidentit ne trafik dhe dëmtimit të automjetit, menjëherë telefononi 112 dhe plotësoni raportin e policise. Nëse automjeti me qira nuk është në gjendje të lëvizshme, ju lutemi kontaktoni me mbështetjen tonë teknike. Në dorezimin e automjetit ju kërkohet të dorëzoni dhe raportin e testimit Alcooholit.

Në rast të vjedhjes, tentimit të vjedhjes ose frenimit, menjëherë kontaktoni 112 dhe kontaktoni mbështetjen tonë teknike.

Në rast të vandalizmit ose të demtimit te automjetit të parkuar nga një autor i panjohur, ju gjithashtu jeni të detyruar të thërrisni policinë, i cili do të paraqesë një raport që ju kërkohet të dorëzoni në kthimin e automjetit.

 • SHËNIM: Në situata të veçanta, nëse është një rast i një dëmtimi më të vogël të automjetit (një gërvishtje e vogël ose një aksident i vogël pa ndonjë pjesëmarrës tjetër), me pëlqimin e mbështetjes teknike dhe fotografive të aksidentit, mund të plotësoni vetëm damage raportin pa kontaktuar policinë.
 • Mbyllni plotësisht të gjitha dritaret
 • Vendosni marshin tek 1 ose në te kundert (në automjetet me transmision automatik, vendoseni në P, në automjete me transmetim të robotizuar, vendoseni në N.
 • Sigurohuni që të aktivizoni frenat e dorës dhe të ktheheni nga motori.
 • Mos i lini sendet personale në vende të dukshme (ne nuk mund të mbajmë përgjegjësi për to)
 • Mbyllni dhe siguroni të gjitha dyert.
 • Mbajini çelësat dhe dokumentat e makines me vete në çdo kohë

 

 • KËSHILLA 1: Për të zvogëluar mundësinë e vjedhjes ose frenimit, ju lutemi parkoni makinën tuaj në zonat e ndriçuara mirë dhe urbane të qytetit në të cilin ndodheni.
 • KËSHILLA 2: Gjithmonë përpiquni të parkoni automjetin tuaj në një hapësirë ​​të vogël, kështu që jeni në gjendje të hapni dyert e makinave pa ndonjë vështirësi për të shmangur dëmtimet e mundshme.

Na kontaktoni

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »