Mbështetja e klientit

Gjate rentalit

Ju mund të zgjasni periudhën tuaj të qirasë në formë të shkruar ose personalisht në zyrat tona 48 orë para mbarimit të afatit tuaj të qirasë. Çmimi i zgjatjes do të llogaritet me listën aktuale të çmimeve.

Ju mund të ndryshoni braktisjen e zyrës, por në një rast të tillë, për këtë shërbim paguhet një tarifë shtesë.

Nëse më vonë keni vendosur të shkoni në një vend tjetër, ose përdorni tragetin, na tregoni në mënyrë që të mund të aktivizoni shërbimet shtesë të nevojshme për këtë. Ata do të tarifohen gjatë dorëzimit së automjetit.

Në përzgjedhjen tonë të pajisjeve shtesë, ju mund të zgjidhni Wi-Fi, GPS (satelit), ulëse për fëmijë / përforcues, goma dimri, zinxhirë të gomave.

Shkoni te zyra më e afërt e CARWIZ. Nëse pajisja është në dispozicion ju mund ta merrni me qera, dhe tarifat bëhen sipas periudhës së qirasë.

Nëse keni vendosur të shtoni një shofer shtesë në kontratën tuaj ju mund të vini në zyrën më të afërt CARWIZ me një patentë shoferi të vlefshëm të shoferit që dëshironi të shtoni. Tarifa e shoferëve shtesë tarifohet nga data kur shtoni shoferin shtesë.

Të gjithë përdoruesit tanë mund të përzënë me një makinë me qira në të gjitha vendet e Evropës, me përjashtim të Bullgarisë dhe Rumania.

 

Na kontaktoni

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »