Mbështetja e klientit

Gjate marrjes se makines

Ju nuk jeni i detyruar të merrni paketat e sigurimit, por në rast të një drejtimi qe rezulton me demin e mjetit, ju do të ngarkoheni me “shumen reale te demit”.

Nëse keni sigurim nga një kompani tjetër, nëpërmjet kartes suaj të kreditit ose agjencisë nga e cila keni rezervuar automjetin, atehere vlera e  sigurimit zbatohet sipas kategorisë së automjetit, pasi ajo nuk është sigurim i drejtpërdrejtë. Qe do te thote qe ne rast aksidenti ose demtimi te mjetit ne marrim vleren e demit nga karta juaj e kreditit.Dhe kompania juaj e sigurimit ju kthen leket mbrapsh.

Me sigurim shtesë; ju mund te zvogeloni përgjegjësinë tuaj personale në rast dëmtimi të automjeteve. Mund të zvogëlohet ose hiqet tërësisht. Ju mund të kontrolloni çmimin e paketave shtesë gjatë procesit të rezervimit.

Koha për kthimin e depozitës në llogarinë tuaj është 36 ditë dhe varet nga karta juaj e kreditit dhe banka. CARWIZ nuk ka akses ne fondet tuaja dhe nuk mund t'i përdorë ato pa miratimin tuaj.

Natyrisht, shoferi shtesë mund të jetë çdo person me moshë ligjore dhe patentë. Ju megjithatë paguani një tarifë shtesë per shoferin shtese bazuar ne listën aktuale të çmimeve.

Për të gjitha pyetjet teknike ju lutemi shikoni nën "Pyetjet teknike".

Si mund ta zgjas periudhën e qirasë.

Ju mund të zgjasni periudhën tuaj të qerasë në formë të shkruar ose personalisht në zyrat tona 48 orë para mbarimit të afatit tuaj të qirasë. Çmimi i zgjatjes do të llogaritet me listën aktuale të çmimeve.

Ju mund të ndryshoni  vendodhjen e zyrës, por në një rast të tillë, paguhet një tarifë shtesë.

Nëse më vonë keni vendosur të shkoni në një vend tjetër, ose përdorni tragetin, na tregoni në mënyrë që të mund të aktivizoni shërbimet shtesë të nevojshme për këtë.

Në përzgjedhjen tonë të pajisjeve shtesë, ju mund të zgjidhni Wi-Fi, GPS (satelit), ndenjese për fëmijë / përforcues, goma dimri, zinxhirë të gomave.

Nëse keni vendosur të shtoni një shofer shtesë në kontratën tuaj ju mund të vini në zyrën më të afërt CARWIZ ,me një patentë të vlefshme  të shoferit që dëshironi të shtoni. Tarifa e shoferëve shtesë tarifohet nga data kur shtoni shoferin shtesë.

Nëse keni rezervuar dhe paguar për rezervimin nëpërmjet një agjencie qiraje, për zbritjen tuaj të çmimit ju lutemi kontaktoni ata direkt.

Të gjithë përdoruesit tanë mund të perdorin një makinë me qira në të gjitha vendet e Evropës, me përjashtim të Bullgarisë.

Na kontaktoni

Për të rritur përvojën tuaj në shfletim, faqja web CARWIZ përdor cookies dhe teknologji të ngjashme. Nëse vazhdoni ta shihni këtë faqe, ne do të konsiderojmë se jeni dakord me përdorimin e tyre. Më shumë informacion »